MODEL APARTAMENT

Garsoniera

Garsoniera este situata la parterul blocului de 4 etaje. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii
Apartament 2 camere A

Apartamentele de 2 camere model A au vedere in fata si in spatele blocului. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii

Doriti sa scapati de zgomotul infernal al orasului, dar in acelasi timp sa fiti foarte aproape de Bucuresti, mai exact la 5 minute de Cora Pantelimon?

Apartament 2 camere B

Apartamentele de 2 camere model B au vedere in partea laterala a blocului. . Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii
Apartament 3 camere

Apartamentele de 3 camere sunt situate in colturile blocului. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii