AVANTAJELE LOCATIEI

Doriti sa scapati de zgomotul infernal al orasului, dar in acelasi timp sa fiti foarte aproape de Bucuresti, mai exact la 5 minute de Cora Pantelimon?

Atunci, Cernica Building este cea mai buna alegere pentru a oferi o casa familiei dvs, care sa merite cu adevarat numele de ACASA !
ACASA pentru noi inseamna aer curat, liniste, un lac si o padure in vecinatatea locatiei, si nu in ultimul rand spatii generoase (racordate la toate utilitatile) la cele mai mici preturi!!! Ne dorim sa simtiti o ambianta primitoare cand ajungeti ACASA dupa o zi agitata!
Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

In ceea ce priveste rezidentii sau posibilii dvs vecini, va destainuim ca zona este preferata de multe vedete datorita conditiilor de viata superioare.
Blocul de 4 etaje, care va fi primul finalizat, este pozitionat chiar la soseaua principala, in fata avand o priveliste frumoasa data de vile de bun-gust arhitectural, pe care le puteti privi de la balconul dvs, deoarece toate apartamentele au balcon!
Accesul la locatie este foarte facil, iar traficul este asigurat prin metrou si linii RATB.
Gasiti in apropiere mari centre comerciale precum Mega Image, Cora Pantelimon, Mega Mall, iar la numai cativa pasi de locatie Lidl !
De asemenea, ne-am gandit sa pozitionam locatia intr-o arie in care sa existe in proximitate gradinite si scoli pentru copiii dvs, dar si doua spitale la aproximativ 10-15 min distanta (Spitalul de Urgenta Pantelimon si Spitalul de Urgenta Ilfov) !
Desi calitatea materialelor de constructie este una superioara si toti peretii sunt din caramida, neexistand pereti din rigips, iar spatiile sunt foarte generoase, totusi preturile sunt unele foarte mici, fiind eligibile pentru achizitie prin orice tip de credit!
Preturile pleaca de la 29 000 e pentru o garsoniera si ajung la 58 000 e pentru un apartament de 3 camere!
Va asteptam cu drag!

Garsoniera

Garsoniera este situata la parterul blocului de 4 etaje. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii
Apartament 2 camere A

Apartamentele de 2 camere model A au vedere in fata si in spatele blocului. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii
Apartament 2 camere B

Apartamentele de 2 camere model B au vedere in partea laterala a blocului. . Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detaii
Apartament 3 camere

Apartamentele de 3 camere sunt situate in colturile blocului. Linistea este unul dintre avantajele acestei zone, soseaua unde este asezata locatia fiind inchisa in capat, astfel traficul fiind realizat in mare parte de rezidenti.

Detalii